جلسه رای اعتماد نصرالله سجادی سومین وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان دولت یازدهم در مجلس شورای اسلامی صبح امروز برگزار شد و پس از صحبتهای روحانی در دفاع از سجادی نوبت به مخالفان و موافقان وی رسید. بیاتیان، طبیبزاده، قاضیپور و رهبر به عنوان مخالف و جلیلی، امامی، حسینی و پیرموذن به عنوان موافقان وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان سخنرانی کردند.
در نهایت پس از اینکه سجادی وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان دفاعیات خود را انجام داد (متن کامل دفاعیات سجادی) به همراه سایر اعضای کابینه، جلسه مجلس را ترک کردند تا صلاحیتش برای تصدی وزارت ورزش و جوانان به رای مجلس گذاشته شود.
بعد از اتمام رای گیری و در حالی که گمانه زنی ها به سمت رای آوری نصرالله سجادی از مجلس سنگینی می کرد و علاوه بر ابراز امیدواری روحانی برای تکمیل کابینه، لاریجانی هم سجادی را «وزیر در آستانه وزارت» خوانده بود، وی تنها با کسر سه رای موفق به کسب رای اعتماد از مجلس شورای اسلامی نشد. سجادی با 124 رای موافق، 107 رای مخالف و 22 رای ممتنع از مجموع 253 نماینده حاضر موفق به کسب رای اعتماد از مجلس شورای اسلامی نشد.
پیش از این مسعود سلطانیفر با 148 رای مخالف و صالحی امیری با 141 مخالف هم موفق به کسب رای اعتماد از مجلس نشده بودند.حال باید دید آیا این گزینه موفق به کسب رای اعتماد از مجلس نهم میشود یا خیر.
حسن روحانی دقایقی پس از اعلام عدم رای اعتماد مجلس به سجادی، محمود گودرزی،گزینه چهارم خود را برای تصدی این وزارتخانه به مجلس معرفی کرد تا فوت فرصت نشده باشد.
متن نامه حسن روحانی به این شرح است:
«جناب آقای دکتر علی لاریجانی
ریاست محترم مجلس شورای اسلامی
با سلام
احتراماً، در اجرای اصل ۱۳۳ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، شرح حال و برنامه جناب آقای دکتر محمود گودرزی برای اخذ رأی اعتماد جهت وزارت ورزش و جوانان به مجلس شورای اسلامی معرفی میگردد.
حسن روحانی
رییس جمهوری اسلامی ایران»
این سرنوشت نتیجه یک اقدام غیرکارشناسی است
به نظر می رسد مخالفت مجلسی ها را باید خارج از فضای سیاسی تحلیل کرد.
جایی که همه وزرای پیشنهادی در آن مشکل داشته اند. مجلس بر سر تمامی وزاری
پیشنهادی یک دلیل مشترک جهت مخالفت داشت. وزاری پیشنهادی یا تخصصی در زمینه
ورزش و جوانان نداشته یا حداقل در یکی از این دو حوزه بی تجربه هستند.
شاید روزهایی که مجلس هشتم در یک تصمیم سیاست زده و صرفا جهت مخالفت با
رئیس جدید سازمان ملی جوانان طرح ادغام سازمان ملی جوانان و سازمان تربیت
بدنی را به تصویب رساند باید انتظار چنین روزهایی را می کشید.
این
ادغام غیرکارشناسی سرنوشت متولی امور جوانان کشور را به سرنوشت دهها
فدراسیون ورزشی گره زد. وزرای پیشنهادی یا باید از دل ورزش آمده باشند که
بتوانند به خوبی بر این حوزه اشراف داشته و مدیریت کنند و این به معنای عدم
تخصص در حوزه گسترده و متنوع جوانان است که ظلمی بزرگ به این قشر عظیم
جوان در کشور محسوب می شود یا اینکه باید در حوزه جوانان فعالیت کرده باشد
که بازهم نمی تواند در مدیریت ورزش کشور موفق باشد. مجلسی ها نیز به همین
دلیل به هیچ وزیری تا کنون رای اعتماد نداده است.
در دولت احمدی
نژاد نیز بر سر رای اعتماد وزیر ورزش و جوانان مشکلاتی از این دست به وجود
آمد. به نظر می رسد که این سنگ بنای کج بعد از این نیز هزینه های بیشتری
برای کشور به وجود آورد و نشان می دهد که تصمیم سیاسی مجلس چه مشکلاتی را
به وجود آورده است.
سوابق محمود گودرزی چهارمین وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان
پس از آنکه نصرالله سجادی نتوانست صبح امروز یکشنبه از مجلس شورای اسلامی رای اعتماد بگیرد، دکتر حسن روحانی رئیس جمهور بلافاصله محمود گودرزی را به عنوان چهارمین گزینه خود برای تصدی وزارت ورزش و جوانان به مجلس معرفی کرد.
محمود گودرزی از سال از 1387 تاکنون، ریاست دانشکده تربیتبدنی و علوم ورزشی دانشگاه تهران را برعهده دارد.
در سوابق کاری گودرزی، استاد تمامی رشته های علوم ورزش دانشگاه تهران نیز دیده میشود.
وی در سال 90 با انتقاد از ورزش کشور گفته بود، افرادی که به عنوان تعیینکننده و سیاستگذاران ورزش در راس هرم قرار گرفتهاند به دلیل نداشتن صلاحیت فنی و عدم آشنایی به ورزش کشور مانند کوه یخی میمانند که زیر آب شناورند و همواره قادر به گرفتن تصمیمات درست و منطقی نیستند. زمانی که وزیر ورزش انتصابی باشد و شناخت محدودی نسبت به مفاهیم اصلی ورزش داشته باشد، نتیجه کار باید روند سکون به خود بگیرد.
محمود گودرزی در حال حاضر، رئیس کنگره ملی - تخصصی "علوم ورزشی؛ نیاز نسل" فردا است که روزهای 21 و 22 آذرماه سال 92 با محوریت دانشکده تربیت بدنی دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.
"مقایسه عوامل مربوط به شادکامی بین ورزشکاران رشتههای انفرادی و تیمی دانشگاه تهران"، "مدیریت رفتار سازمانی در ورزش، مدیریت استعداد"، "روششناسی تمرین(راهبردها، اصول و مبانی) (رشته تربیتبدنی)"، "تغذیه ورزشکاران"، "اصول علمی کشتی گرفتن و اصول آموزش کشتی (از مبتدی تا پیشرفته): راهنمای استادان، مربیان، کشتیگیران - دانشجویان تربیت بدنی" از جمله کتب نوشته شده توسط گودرزی است.
در زیر شناسانامه محمود گودرزی را مطالعه می کنید:
نام: محمود
نام خانوادگي: گودرزي
تاريخ تولد: 1334
مدرك تحصيلي: دكترا در رشته مديريت و برنامه ریزی تربيت بدني
متأهل،
مرتبه علمي:
استاد تمام دانشگاه تهران
رئیس دانشکده تربیت بدنی وعلوم ورزشی دانشگاه تهران
رئیس انجمن علمی مدیریت ورزشی ایران
سوابق اجرائي ومسئو لیت ها:
1. رئيس فدراسيون تيراندازي كشور 61-59
2. معاون فني سازمان تربيت بدني جمهوري اسلامي ايران از سال 61-59
3. مسئول تربيت بدني جهاد دانشگاهي 68- 1363
4. مدير كل تربيت بدني دانشگاه تهران - 9 سال
5. مشاركت در بنيان گذاري دانشكده تربيت بدني دانشگاه تهران
6. معاون اداري و مالي دانشكده تربيت بدني (7سال)
7. مشاور آموزشي و تحقيقاتي رئيس سازمان تربیت بدنی65-64
8. بنيانگذار انستيتوي تربيت داوران و مربيان كشور
9. ريیس دانشكده تربيت بدني دانشگاه تهران (باراول1376به مدت 5 سال)
10. راه اندازي و بنيانگذاري اولين مجله علمي پژوهشي ورزش (حركت) در ايران
11. مجري احداث طرحهای عمرانی دانشكده تربيت بدني و علوم ورزشی دانشگاه تهران
12. بنيانگذار و سردبیر نشريه علمی آموزشی ورزش، دانشگاه، انقلاب (جهاد دانشگاهی) سال 1365
13. معاون تحصيلات تكميلي دانشكده تربیت بدنی دانشگاه
14. تاسیس 4 نشريه علمي پژوهشي و مدير مسئول نشریه علمی پژوهشی
15. بنیان گذار و سردبير ژورنال بينالمللي WJSS
16. معاون آموزشی پژوهشی پردیس علوم اجتماعی ورفتاری دانشگاه تهران
عضويت در مجامع داخلی و بین المللی
1. عضو شوراي بازنگري طرح جامع ورزش كشور
2. عضو انجمن علمي تربيت بدني
3. عضو هيئت موسس انجمن ورزشي نویسان ایران
4. عضو انجمن جهاني خبرنگاران ورزشي (AIPS)
5. ناظر بر طرح جامع ورزش كشور
6. عضو شوراي پژوهشي پژوهشگاه تربيت بدني وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
7. عضو شورايعالي ورزش دانشگاه تهران
8. عضویت در هیئت تحریریه نشریه علمی پژوهشی داخلی وبین المللی
سوابق آموزشي: به علت طولانی بودن سوابق آموزشی و تدریس و مقالات آموزشی گودرزی می توانید سابقه کامل وی را در دوره های کارشناسی و کارشناسی ارشد در اینجا مطالعه کنید.
به گزارش مشرق، چهارمین گزینه معرفی شده رئیس جمهور به مجلس برای وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه سوابق مدیریتی ورزشی دارد و در بخش جوانان نیز فعالیتهایی انجام داده، گفت: برنامههایم را از قبل در اختیار رئیس جمهور گذاشته بودم و در نشستی حضوری با ایشان این برنامهها را تشریح کردم. با این حال تابع تصمیم نمایندگان مجلس هستم و امیدوارم بتوانم رای اعتماد بگیرم.
دکتر محمود گودرزی که صبح امروز یکشنبه و پس از رای اعتماد نگرفتن سیدنصرالله سجادی به عنوان گزینه جدید حسن روحانی به مجلس معرفی شد در گفتگو با مهر ضمن بیان این مطلب افزود: چهارشنبه دو هفته پیش بود که از سوی برخی معاونان رئیس جمهور صحبت هایی با بنده صورت گرفت و من هم برنامه هایم را تا روز شنبه تدوین و ارائه کردم و نشستی هم حضوری با آقای رئیس جمهور داشتم اما روز یکشنبه آقای سجادی به عنوان گزینه معرفی شدند.
وی افزود: بعد از ان آتفاقی نیفتاد تا صبح امروز که بعد از رای نیاوردن آقای سجادی با بنده تماس گرفتند و گفتند آمادگی این کار را دارید که من هم عرض کردم اگر تکلیف باشد برای انجام وظیفه حاضر هستم. من برنامه هایم را در دو بخش جوانان و ورزش ارائه کرده ام که شامل برنامه های کوتاه مدت و بلند مدت با راهبردهای عملیاتی و اجرایی است. برای حوزه جوانان برنامه های ویژه ای را در نظر گرفته ام که به طور مفصل ارائه شده است و طی روزهای آینده نیز تشریح بیشتری خواهد شد.
گزینه جدید وزارت ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: در بحث ورزش هم برنامه های مفصلی را ارائه کرده ام که طبقه بندی های مشخصی دارد. برای بلند مدت و کوتاه مدت برنامه های ویژه ای را ارائه کرده ام که امیدوارم بتوانیم با استراتژی خوب و راهبردهای اجرایی برنامه هایمان را برای ورزش عملیاتی کنیم.
گودرزی در پاسخ به این پرسش که "به نظر می رسد کار در دو حوزه ورزش و جوانان سخت و دشوار است"؟، گفت: خدمت آقای رئیس جمهور هم عرض کردم که این دو بخش حساسیت های خاص خودشان را دارند. به نظر من ورزش یک بخش است و جوانان فرابخشی است. قرار دادن جوانان به عنوان یک معاونت جفا در حق این بخش است. امیدوارم بتوانیم در آینده یا این معاونت را توسعه و ارتقا دهیم و یا اینکه از طریق راه های قانونی بتوانیم برای این دو بخش تصمیمات جدیدی بگیریم.
رئیس دانشکده تربیت بدنی دانشگاه تهران با تاکید بر اینکه سابقه مدیریت ورزشی هم دارد گفت: من دو سال معاون فنی سازمان تربیت بدنی بوده ام و سالهای 59 و 60 هم به عنوان رئیس فدراسیون تیراندازی فعالیت کرده ام. ضمن اینکه به عنوان مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه نیز فعالیت کرده ام. در برنامه هایی که به رئیس جمهور ارائه کرده ام همه این موارد ذکر شده است.
گودرزی در پاسخ به این پرسش که "فکر می کنید چرا سه گزینه قبلی از مجلس رای اعتماد نگرفتند"؟، گفت: دو نفر از آنها غیر ورزشی بودند که من با یکی از این آقایان صحبت کردم و عرض کردم که باید فضا را برای حضور ورزشی ها فراهم کنند. در مورد آقای سجادی هم خود بنده علاقمند بودم ایشان رای بیاورند و تا آنجایی که از دستم برمی آمد کمک کردم که ایشان رای بیاورد. اما رای مجلس چیز دیگری بود و نمی دانم چه اتفاقی افتاد که آقای سجادی رای نیاورد.
گزینه جدید وزارت ورزش و جوانان در پاسخ به این پرسش که "رای نیاوردن این سه گزینه وظیفه شما را سخت خواهد کرد و آیا از این هراس ندارید که شما هم رای نیاورید"؟، گفت: من تابع تصمیم و رای نمایندگان مجلس شورای اسلامی هستم و اگر پذیرفتند که در خدمت ورزش خواهیم بود و اگر هم رای ندادند از آنها تشکر می کنم و به کارم در دانشگاه ادامه خواهم داد. با این حال امیدوارم بتوانم نظر نمایندگان را برای رای گرفتن جلب کنم.
وی همچنین در گفتگو با فارس در پاسخ به این سؤال که فکر نمیکنید این مشکلات برای شما هم دردسرساز شود، گفت: بعید میدانم نمایندگان مجلس در مورد سوابق من حساسیتی داشته باشند. من هرگز در فعالیتهای گذشتهام رفتارهای جناحی و خطی نداشتم، در بحث دفاع مقدس نیز پروندهام روشن است. به هر حال تابع نظر مجلس هستم.